Mercedes-Benz

C-Klasa Karavan.

Savršeno dizajnirana velikodušnost. Velikodušnost je potpuna kad se ogleda u svemu. U dizajnu koji Vas zaokupi i više Vam ne da mira. U inovativnoj tehnologiji koja se preobražava u neuporediv osjećaj u vožnji i u prostoru koji je iznad svih Vaših očekivanja. Iskusite velikodušnost: C-Klasu Karavan.

Elegantan i koncizan.

Prostranost je savršena kada se pokaže u svojoj punoj raskoši. U dizajnu koji očarava i koji u potpunosti zaokuplja. U prostoru koji Vašim željama nudi još više slobode. Ukrcajte se i saznajte više: o C-Klasi Karavan, o novoj prostranosti.

Spoljašnjost – Tradicionalno dopadljiva.

T-model C-Klase znatno je veći, a zbog oblika koji je srastao sa cjelinom vozila znatno se razlikuje od prethodnika. Raskošna razigranost između linija i ivica, konveksnih i konkavnih površina naglašava živopisnost površine cijelog vozila.

Snažan prvi utisak - spoljašnji dizajn i linije opreme.

Standardna pouzdanost: Dizajn. Posebnost svojoj C-Klasi dajte linijama opreme EXCLUSIVE, AMG Line i AVANTGARDE, koje sami birate.

Unutrašnji dizajn i linije opreme: Unutrašnjost koja dotiče sva čula.

Unutrašnjost C-Klase sa svojim plemenitim materijalima i kombinacijama boja zadovoljava i one najzahtjevnije. Naglašenu individualnost nude linije AVANTGARDE, EXCLUSIVE i AMG Line.

Pametni sistem LED svjetala: Nadgradnja za Vašu pažnju.

Više od vizuelnog isticanja: pametan sistem LED svjetala. Treptajem pozdravlja vozača i pruža najbolju moguću vidljivost tokom vožnje automatski u svakoj situaciji.

AIRMATIC: Oslanjanje koje se prilagođava Vašem trenutnom raspoloženju.

Opciono dostupno vazdušno oslanjenje AIRMATIC brine za udobnost i dinamiku u vožnji na vrlo visokom nivou. Kod sportske postavke oslanjanje se spušta za 15 mm, a na neravnim podlogama se podiže za 25 mm.

Upravljanje prtljažnim prostorom: Više prostora na dodir dugmeta.

Prtljažnik se potpuno prilagođava Vašim zahtjevima: trodelni zadnji dio sjedišta može se rasklopiti u 40/20/40 odnosu, poklopac prtljažnika može se povisiti kako bi se omogućio lakši utovar.

KEYLESS GO praktični paket: Praktičan pristup čak i sa teškim  prtljagom.

Opcionalni KEYLESS GO Praktični paket čini utovar lakšim. Sa hands-free pristupom možete otvoriti i zatvoriti vrata prtljažnika, bez dodirivanja, EASY-PACK vratima prtljažnika upravlja se pritiskom na dugme.

Touchpad: Koristi se jednostavno. Poput pametnog telefona.

Touchpad omogućava upravljanje važnijim funkcijama vožnje rukopisom, koji sistem automatski prepoznaje. Touchpad raspoznaje kretnje jednim prstom ili više prstiju (Multitouch), brisanje i zumiranje korisnika.