Mercedes-Benz

S-Klasa Coupé.

Grad pulsira. Sad nije vrijeme za povlačenje. Sad je trenutak da ubrzate i krenete. U noć, u avanturu, daleko od svakodnevice.

Veliki stil u novom sjaju.

Dopustite da Vas očara zadnji dio S-Klase Coupé. Vizuelno najvažniji detalj: nova zadnja svjetla sa inovativnom OLED tehnologijom. Za karakterističan dizajn danju i noću.

Spoljašnjost – neverovatno atraktivan.

Markantni prednji dio na impresivan način označava sportsku usmerenost S-Klase Coupé. Trodimenzionalna Mercedesova rešetka hladnjaka sa Mercedesovom zvjezdom ili jednostrukim okvirom nalaze se na središnjem dijelu. 

Unutrašnjost – karakter u najčistijem obliku.

Vrijeme je da se okrenemo ka unutrašnjosti. Unutrašnjost je prepuna fantastičnih dizajnerskih rješenja i doslovno Vas poziva da se stopite sa vozilom.

Head-up ekran.

Pregled najvažnijih informacija za vozača, bez skrijetanja pogleda sa puta: head-up ekran prenosi virtuelnu sliku veličine cca 21 x 7 cm u vidno polje vozača. Pritiskom na dugme moguće je brzo prebaciti sa standardnog na AMG prikaz i obrnuto.

COMAND Online.

COMAND Online ispunjava gotovo sve želje u pogledu informisanja i zabave, navigacije i komunikacije. Podaci se prikazuju na multimedijalnom ekranu visoke rezolucije veličine 31,2 cm (12,3"). Navigacija hard diskom brzo će Vas dovjesti do odredišta uz funkciju Live Traffic Information.

Podloga osjetljiva na dodir sa kontrolerom.

Podlogom osjetljivom na dodir možete putem jednog ili više prstiju (multitouch) intuitivno upravljati funkcijama sistema COMAND Online. Ova mogućnost unosa je, uz sisteme COMAND i LINGUATRONIC, integrisana u naslon za ruke centralne upravljačke jedinice.

Paket komfornog grijanja.

Za hladne dane komforni paket za održavanje toplote omogućava grijanje sjedišta, naslona za ruku i upravljača zbog čega sve površine sa kojima vozač i suvozač dolaze u dodir vrlo brzo postaju prijatno tople. Putnici mogu birati između tri stepena grijanja.

Sistem za bežično punjenje mobilnih telefona

Jednostavno odlaganje i punjenje – uz bežični sistem punjenja. Na površini za punjenje mogu se puniti uređaji koji podržavaju Qi standard.