Mercedes-Benz

E-Klasa Cabriolet

Nova E-Klasa Cabriolet je spremna da puna energije započne novi dan sa Vama i sa lakoćom da savlada svaki izazov. Karakteriše je dinamičan i moderan dizajn u svim segmentima. E-Klasa Cabriolet oduševljava intuitivnim kokpitom u unutrašnjosti, ali i izuzetnom udobnosti u vožnji sa spuštenim krovom. Istražite najvažnije karakteristike nove E-Klase Cabriolet.

Spremna da odgovori na sve izazove.

Novi dizajn E-Klase Cabriolet smanjio je pojedine linije na minimum. Tako je nastao puristički dizajn koji istovremeno zrači samouvjerenošću i sportskim karakterom. Jasna forma i uravnoteženo naglašena širina zaslužni su za snažan i prepoznatljiv izgled.

Započnite svaki dan na pravi način.

Minimalistički dizajn nove E-Klase Cabriolet nastavlja se i u unutrašnjosti vozila: kratke linije pojačavaju samouvereni sportski karakter koji novoj E-Klasi Cabriolet garantuje dinamičan izgled.

Wellness pod vedrim nebom.

Nova E-Klasa Cabriolet Vam nudi sve prednosti sportskog kabrioleta pri čemu se ne morate odreći udobnosti: zahvaljujući inovativnim sistemima za zaštitu od vjetra i hladnoće kao i ostalim funkcijama za povjećanje udobnosti, vožnja novom E-Klasom Cabriolet će biti pravo uživanje.

Akustični platneni krov.

Automatski akustični platneni krov nudi jedinstvenu izolaciju od buke čime garantuje maksimalnu udobnost tokom vožnje. Akustični platneni krov se otvara potpuno automatski za samo 20 sekundi.

Zvučni sistem Burmester® Surround Sound

Zvuk koji govori sam za sebe. Zvučni sistem Burmester® Surround Sound spaja vrhunske zvučnike i jedinstvenu prostornu akustiku u legendarni doživljaj zvuka.

Izuzetan kvalitet.

Novu E-Klasu Cabriolet karakterišu visokokvalitetni ukrasni elementi dinamičnog dizajna, kao i vrhunske inovacije koje omogućavaju udobnost više klase u vožnji sa spuštenim krovom.