Mercedes-Benz

Emil Frey Auto Centar d.o.o

Emil Frey svet automobila - Preko 90 godina uspešnog poslovanja

Emil Frey Auto Centar d.o.o je maloprodajna firma u Beogradu koja pruža usluge prodaje i post–prodaje svim Mercedes–Benz, smart, Fuso i Setra klijentima.

Emil Frey Grupa je porodična firma iz Švajcarske, osnovana 1924. godine, od strane mehaničara Emila Frey-a, sa sedištem u Cirihu. U čuvenom pismu 1935. godine Emil Frey objasnio je partnerima vrednosti na kojima je bazirao poslovanje svoje kompanije. Upravo te vrednosti danas predstavljaju glavna načela poslovanja Emil Frey Grupe:

  • izuzetno kvalitetni proizvodi
  • profesionalna odgovornost
  • odličan kvalitet za uložen novac
  • profesionalna i kvalitetna usluga visoko obučenog i obrazovanog personala
  • očuvanje poverenja klijenata.

Predani poslu, Emil Frey i njegov sin Walter Frey, tokom decenija, od radionice za popravku automobila i motocikala izgradili su jednu od najvećih kompanija za prodaju automobila u Evropi. Emil Frey Grupa sa velikim uspehom prodaje i servisira najekskluzivnije marke automobila, a od 2014. godine postala je Generalni distributer Mercedes-Benz-a na teritoriji Srbije. 

Emil Frey Grupu krasi tradicija preko 90 godina uspešnog poslovanja. Kompanija, pored Srbije, Bosne i Hercegovine, Albanije, Hrvatske i Crne Gore, posluje i u Švajcarskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Mađarskoj, Češkoj, Poljskoj. Fokusirana je pre svega na auto industriju - na maloprodaju i veleprodaju putničkih vozila, kao i na finansiranje vozila, logistiku za automobile i rezervne delove.

Emil Frey Grupa takođe ima u vlasništvu različite firme koje se bave uvozom, mnogobrojne maloprodajne salone i firme koje se bave finansiranjem.

Kao Generalni distributer za brendove Mercedes–Benz, smart, Fuso i Setra u Srbiji, uz kontinuiranu primenu vrednosti koje se zasnivaju na kvalitetu i najvišem nivou profesionalizma u industriji, Emil Frey Grupa osigurava dalji uspeh i unapređenje poslovanja.

Kao Generalni distributer, Emil Frey Grupa ima pristup koji je prvenstveno orijentisan ka kupcu, vođen tržišnim uslovima i kojeg odlikuje prvoklasna briga prema klijentu i dileru.